Termékek

AUTOMATA PALACKOZÓ GÉP FOLYADÉKTÖLTŐ
2019-12-10
Csomagológép kombinációs mérleggel
AUTOMATA CSOMAGOLÓGÉP KOMBINÁCIÓS MÉRLEGGEL
2020-01-07

AUTOMATA LAPOSTASAKOLÓ GÉP

Egyedi horizontális csomagológépek (HFFS) a megrendelő igényei szerint:

Kompakt, gyors automata lapostasakoló gép korszerű optikai érzékelőkkel, távfelügyelettel.

Kezelése érintőképernyőn történik, fotocella jel olvasóval, szétszerelés nélkül higiénikusan mosható, CIP rendszerbe köthető

Előre szerkeszthető receptúrák.  A gép zárt burkolatrendszerű, anyaga élelmiszeripari rozsdamentes acél.  24 órás alkatrész utánpótlás biztosított.

 

Cikkszám: Horizontális csomagológép - HFFS Kategória: Címkék: ,
AUTOMATA LAPOSTASAKOLÓ GÉP

Horizontális rendszerű csomagológép

Adagnagyság: 5-50 g/TASAK 
Termékek: lapos tasak
Teljesítmény: 30-40 tasak / perc
 
Gépleírás: A horizonzális rendszerű csomagológép  alkalmas darabos termékek, szemcsés és por anyagok, fűszerek, krémporok kis mennyiségű anyagféleségek (5-50 gr) automatikus csomagolására papír alapanyagú, impregnált vagy társított fóliába. A berendezés igény szerint szerelhető mérleges, csészés vagy csigás adagolóval a töltendő termék halmazállapotának függvényében. A csomagkészítés minden műveletét automatikus üzemmódban végzi.
A gép a tasakot tekercselt síkfóliából készíti el, azt kereszt és hosszirányú hegesztéssel zárja le. A hegesztések között a csomagolandó anyag egységnyi mennyiségét tasakba tölti. A töltött és hegesztett tasakokat mechanikus vágással választja el egymástól és rendezi. A könnyű kezelhetőséget a programozható vezérlőegység (PLC) biztosítja, a mozgató elemek működtetése elektromos és sűrített levegő energiával történik. A lapostasakoló csomagológép ethernet hálózati kártyával van ellátva, hogy biztosítsuk a távoli elérést.Az üzemi paraméterek és a gép kezelése a villamos vezérlőszekrényen elhelyezett felhasználóbarát színes érintő-képernyő segítségével könnyű és egyszerű. Vezérlése programozható mikroprocesszoros vezérlő egységgel (PLC), a mozgó elemek működtetése elektromos és sűrített levegő energiával történik. A berendezés csekély karbantartást igényel, mivel korszerű elektromos érzékelőkkel és műszerekkel van ellátva. Az automata lapostasakoló gép anyaga: élelmiszeripari rozsdamentes acél. Kezelőszemélyzet: 1 fő.

Választható kiegészítő berendezések: Csigás felhordó, Előtéttartály, Kihordó-, szállítószalag, Hőszalagos dátumozó

A horizontális csomagoló gép (HFFS) szállítási határideje ~3 hónap, megrendelés állományunk függvényében. Átvételkor a megrendelőnek használati utasítást/gépkönyvet adunk, melynek melléklete a jótállás igazolása, az EK megfelelőségi nyilatkozat, valamint az élelmiszeripari higiéniai megfelelőségi nyilatkozat.

(fűszercsomagoló gép, szósz töltő gép, mézcsomagoló gép)

Adatlap

Gép méretei:
H:
Szé:
Ma:

Paraméterek

Termékféleség: ketchup, méz, majonéz, cukor, fűszer, kávé stb. Adagnagyság: 5-50 g között fokozatmentesen állítható Adagolás: dugattyús, térfogatelvű, forgószelepes Pontosság: ±1,5 %-on belül anyagminőség és fajsúly függvényében Teljesítmény: maximum 30– 50db / perc, adagnagyság, tasakhossz és gépbeállítás függvénye. Kivitel: rozsdamentes acélból, a burkolatok aluprofilból UV stabilizált polikarbonát ablakokkal szerelve. A nyitható ajtók reteszeltek. Sűrített levegő igény: 14 – 16 Nm3 / óra / 6,3 bar (ütemszámtól függően), Pneumatika: SMC gyártmány, a gyártó a szelepeire 200 millió ciklusig jótállást vállal Vezérlés: OMRON gyártmány, a gyártó az elektromos alkatrészekre 3 év jótállást vállal.Ethernet hálózati kártya kerül beépítésre, mellyel a távoli elérhetőség biztosított Elektronika: 2,5 kW / 3 fázis, Kezelőszemélyzet: 1 fő

VIDEO

Automata lapostasakoló gép, fűszercsomagoló gép