A Multipack Kft, automata- és félautomata csomagoló- és töltőgépek tervezésével, gyártásával foglalkozik. 30 fős gyártóbázisunk Egerben, az Ipari parkban található, ahol csarnokunkban saját eszközparkkal gyártjuk mérnökeink által tervezett csomagológépeket, töltőgépeket.

Egyedi berendezéseket készítünk az egyszerűbbtől a bonyolultabbakig, melyek automatikus csomagolóvonallá, töltősorrá állíthatók össze, a megrendelőink igényeit maximálisan szem előtt tartva.


A csomagológépek, töltőgépek széles skáláját találja termékpalettánkon, többek között fellelhetők tejipari gépek, pohártöltő / tégelytöltő gépek, folyadéktöltő gépek, tömlőtasakos csomagológépek, mérleges-, csigás adagolóval működő csomagológépek, zsugorfóliázó gépek, címkéző gépek, szállító szalagok, dátumozók és egyedi megrendelésre készült termékek. Az általunk gyártott csomagológépek, töltőgépek könnyen kezelhetők a színes érintőképernyős kezelőfelületnek köszönhetően, megbízhatóak, fajlagos üzemeltetési költségük rendkívül alacsony.

Magunk végezzük a beüzemelést, szükség esetén a szervizelést, raktáron tartott kopóalkatrészekből 24-órán belüli alkatrész utánpótlást biztosítunk. Csomagológépeinket ethernet hálózati kártyával látjuk el, így lehetővé téve a távoli elérhetőséget, azonnali üzemeltetési tanácsadást. Igény esetén lehetőség van a töltőgépek teljesítményének applikációval történő lekérdezésére. A modul rendszerű egységeknek köszönhetően a megrendelő úgy a műszaki elvárásainak, mint a pénzügyi lehetőségeinek leginkább megfelelő konstrukciót tudja kiválasztani a félautomata- és automata csomagológépek és töltőgépek széles skálájából, majd lehetőségeihez mérten későbbi időpontban is bővítheti hozzájuk tartozó kiegészítő berendezésekkel.

A Multipack csomagológépek, töltőgépek optimalizált működési folyamatokat és hatékony erőforrás felhasználást biztosítanak, ami nagy előrelépést jelenthet az eddig főként élőmunkára támaszkodó vállalkozások számára. A berendezéseink a szoftverrendszerbe épített távoli monitoring és a gyors eszköztár váltás segítségével gyorsan alkalmazkodnak a különböző termékekhez, növelve ezzel a termelékenységet, csökkentve az üzemeltetési költségeket. 

Az ipari szektorban az energiahatékonyság és a környezetvédelem egyaránt kulcsfontosságú tényezők, a töltőgépek fejlesztése ezen elvek mentén történik, rendkívül nagy hangsúly helyezünk a hatékony energiagazdálkodásra. Az alapanyagok kiválasztásától kezdve a gyártási folyamatokig, az új töltőgépek kialakítása során a fenntartható és újrahasznosítható anyagok használata előtérbe kerül.

A Multipack Kft. által gyártott töltőgépek képesek az újrahasznosított, lebomló csomagolóanyagok fogadására, így a berendezések és a fenntarthatóság közötti kapcsolat tehát nemcsak a hatékonyságot növeli, hanem az ipari szektor hosszútávú fenntarthatóságát is elősegíti, összhangban a környezetvédelmi elvárásokkal és az üzleti értékekkel.

Jövőbeli célunk, hogy töltőgépeinkbe olyan mesterséges intelligencia és gépi tanulási algoritmusokat integráljunk amelyek tovább fokozzák a gépeink adaptációs képességeit. Ez lehetővé tenné a gépek számára, hogy önállóan tanuljanak az üzemeltetés során felmerülő változó körülményekből, optimalizálva ezzel a teljesítményt és a reagáló képességet. Fejlesztéseink együttesen a hatékonyság, fenntarthatóság és technológiai fejlődés új szintjét képviselik a gépiparban, hozzájárulva a jövőbeli ipari standardok kialakításához.

Pályázatíró partnerünk a Trend Business Kft.  Trend Business | Pályázatírás és projektmenedzsment https://trendbusiness.hu/

Igény esetén vásárlóinknak segítünk a finanszírozási lehetőségek feltárásában is.