Termékek

Kartontálca hajtogató gép
2023-09-15
PACAL APRÍTÓ, SZALONNA DARABOLÓ GÉP
2023-09-22

MULTIBOT – Átrakó robot szállítópályákkal

ÁTRAKÓ ROBOT – MULTIBOT

Működése: az átrakó robot a körasztalos töltőgépeink által töltött poharakat, tégelyeket, vödröket megfogja, majd a kartontálca hajtogató-ragasztó gépünk által készített kartontálcába helyezi őket, gyűjtőcsomagolásra előkészítve. 

A tálcahajtogató gép stancolt sík kartonlapokból tégelytároló tálcákat hajtogat és ragaszt. A kész kartontálcákat a tálcahajtogató gépből szállítószalag továbbítja a pakoló robot egyik oldalára. Vele párhuzamos pohárszalagra érkeznek a tégelytöltő gépünk által lezárt poharas termékek (pl tejföl, tej, kakaó, joghurt, stb.) A pohárrendező a késztermékeket a kartontálca kialakításának megfelelő pozíciókba rendezi. A töltött tégelyeket robot pakolja át a kartontálcába. A robot Multibot megfogó egységét mindig a vevő igényeinek megfelelően a késztermékre tervezzük, így a cserélhető megfogó fej akár több terméktípus pakolására is alkalmas lehet.

Cikkszám: Átrakó robot - MULTIBOT Kategória: Címkék: , ,
Tömeg 980 kg
Méretek 6000 × 3800 × 2100 cm

Leírás

A tálcahajtogató gép stancolt sík kartonlapokból tégelytároló tálcákat hajtogat és ragaszt. A kész kartontálcákat a tálcahajtogató gépből szállítószalag továbbítja a pakoló robot egyik oldalára. Vele párhuzamos pohárszalagra érkeznek a tégelytöltő gépünk által lezárt poharas termékek (pl tejföl, tej, kakaó, joghurt, stb.) A  körasztalos töltőgépről a tégelyek a pohárszalagra érkeznek, ahol a pohárrendező 2 sorba rendezi, majd beállítja a megfelelő pohárközöket. A szállítószalagokat korszerű érzékelőkkel, torlasztóval láttuk el, annak érdekében, hogy megálljanak a tégelyek a megfelelő pozícióban és a robot át tudja rakodni a őket A korlátokkal ellátott pohárszalagot borulásgátlóval szereltük, ami a hasonló szalagok gyorsabb szállítási teljesítménye során előforduló esetleges tégelybillenéseket megakadályozza. A pohárszalag végén a  töltött tégelyek rendezett pozícióban megállnak, ahonnan a robot áthelyezik őket a kartontálcába. A robot megfogó egységét mindig egyedileg, a pakolandó termékhez tervezzük és gyártjuk a vevő igénye szerint, maximálisan szem előtt tartva azt, hogy a termék megfogás, tartás és lerakás a legbiztonságosabban történjen. A robot megfogó egysége terméktípustól, mérettől függően cserélhető, így egy robot akár többféle termék rakodására is alkalmas lehet. A töltött kartontálcákat pihentető szállítószalagra továbbítjuk, ahonnan a palettázás, vagy további logisztikai munkák történnek. A pakoló robot és szállítópályái rendelkeznek távoli eléréssel, így az operátor azonnal megkapja munkájához a maximális segítséget cégünktől.  Az egész berendezés mozgásterét biztonsági ajtónyitás érzékelőkkel szerelt zárható cellával vettük körbe, a mindenkori munkavédelmi előírásoknak megfelelően. Az üzemeltető munkáját hangjelzéssel ellátott állapotjelző fényoszlop segíti.

Kivitel: élelmiszeripari rozsdamentes acél, alumínium és műanyag felhasználásával, a robot porfestett termék.
Cégünk az általunk gyártott átrakó ipari robothoz biztosítja a 24 órás alkatrész utánpótlást, átvételkor a megrendelőnek használati utasítást/gépkönyvet adunk, melynek melléklete a jótállás igazolása, az EK megfelelőségi nyilatkozat, valamint az élelmiszeripari higiéniai megfelelőségi nyilatkozat. A termék gyártási időtartama 4 hónap, cégünk aktuális megrendelés állományától függően.

Adatlap

A gép méretei:

  • H:   6000 mm
  • Sz: 3800mm
  • M:  2100mm
  • Súlya:  980kg felszereltség függvénye

Video

Érdekelhetnek még…