Termékek

AUTOMATA STICK CSOMAGOLÓ GÉP
2019-11-18
AUTOMATA BAG-IN-BOX TÖLTŐGÉP
2019-11-19

AUTOMATA HORDFÜL RAGASZTÓ GÉP

Automata hordfül ragasztó gépek a megrendelő igényei szerint:

Kompakt, gyors automata hordfül ragasztó gép, korszerű optikai érzékelőkkel, távfelügyelettel.

Kezelése érintőképernyőn történik.  A gép zárt burkolatrendszerű, anyaga élelmiszeripari rozsdamentes acél.  24 órás alkatrész utánpótlás biztosított.

 

Automata hordfül ragasztó gép
HFR-06  
Adagnagyság: 500-1500 ml flakonok
Termékek: flakonok, palackok
Teljesítmény: ~25-30 egységcsomag/perc
Gépleírás: A berendezés a zsugorfóliázó gépekről szállítószalagon érkező egységrakományok (pl. ásványvíz) hordfüllel való ellátására alkalmas. A gép szállítópálya rendszerbe történő beépítése esetén teljesen automatikus működést biztosít, csak a ragasztószalag befűzése és a papírcímke behelyezése igényel kezelői beavatkozást. A gépből kilépő csomagok hajtott vagy szabadonfutó görgőpályára kerülnek, amely végéről a késztermék rakodólapra emelhető és rendezhető. Vezérlése PLC-vel, a mozgó elemek működtetése sűrített levegővel történik. A hordfül ragasztó gép csekély karbantartást igényel, mivel korszerű elektromos érzékelőkkel van ellátva. A hordfülező berendezésben is ethernetkártyát helyezünk el, mellyel internet rendelkezésre állása esetén a távfelügyeletet biztosítjuk. A hordfülező gép anyaga: élelmiszeripari rozsdamentes acél. Kezelőszemélyzet: 1 fő.
Működése: A kezelő a gép fogadóoldalán található szállítószalagra helyezi az egységcsomagot. A továbbhaladó csomagok az ún. áthordó szalagra kerülnek. A hordfülező gép a hordfüleket automatikusan szedi el a tárból. Az áthordó szalagon haladó egységcsomagokra a gép manipulációs egységei (ragasztó, után-hajlító, stb.) felhelyezik a hordfület, a vágóegység pedig fűrészkéssel elvágja a két címke közötti ragasztós részt. Az egész rendszer összehangolt működését PLC vezérlőegység biztosítja, amelynek lemezszekrénye a vázszerkezetbe van beintegrálva. Az elektromos szekrény felső vízszintes felületére van szerelve a kezelőfelület, amely az üzemmódok beállításához szükséges kapcsolókat, valamint az NT kezelőtablót tartalmazza. Az NT kezelővel lehet az üzemi paramétereket beállítani vagy változtatni és itt jelenik meg az esetleges hibaüzenet is. A gépbe ethernet kártya van beépítve, mely WiFi rendelkezésre állás esetén biztosítja a távoli elérhetőséget. A hordfül ragasztó gép anyaga élelmiszeripari rozsdamentes acél.  
Választható kiegészítő berendezések: Automata zsugorfóliázó gép Az automat hordfülező gép szállítási határideje ~3 hónap, megrendelés állományunk függvényében. Átvételkor a megrendelőnek használati utasítást/gépkönyvet adunk, melynek melléklete a jótállás igazolása, az EK megfelelőségi nyilatkozat, valamint az élelmiszeripari higiéniai megfelelőségi nyilatkozat.

Adatlap

Gép méretei: H: 3750 mm Sz:960 mm M: 2075 mm Gép tömege:  450 kg

Paraméterek

MŰSZAKI ADATOK  
Teljesítmény: maximum 30 egységcsomag / perc (6 db 1,5 l-es flakonoknál)
Fülezhető termékek: 2 x 3 soros egységrakományok 1, 1,5 2 l-es hengeres flakon kiszerelésekben
Ragasztószalag méretek: szalagszélesség 25 mm ± 0,5 mm tekercsátmérő maximum 350 mm v. 6 ˝ bobina szélesség 150 – 170 mm papírhenger belső átmérő 150 mm
Címkeméretek: szélesség 25 mm   hosszúság 190 mm (vagy igény   szerint)
vastagság: 0,2 – 0,5 mm szálirány
hosszanti tömeg: 190 – 220 g / m2
Elektromos telj. igény: 3 x 400 V / 2,2 kW
Sűrített levegő igény: 300 Nl / perc max 6 bar
Gép tömege: 450 kg

VIDEO

Automata hordfül ragasztó gép