Termékek

FÉLAUTOMATA CSOMAGOLÓGÉP MÉRLEGES ADAGOLÓVAL
2020-01-08
FÉLAUTOMATA TÖLTŐGÉP FOLYADÉKADAGOLÓVAL
2020-01-09

FÉLAUTOMATA CSOMAGOLÓGÉP CSIGÁS ADAGOLÓVAL

Egyedi félautomata csomagológépek a megrendelő igényei szerint:

Kompakt, gyors félautomata csomagológép, korszerű érzékelőkkel, távfelügyelettel.

Kezelése érintőképernyőn történik.

Előre szerkeszthető receptúrák, anyaga élelmiszeripari rozsdamentes acél, kiegészítő berendezések sorával rendelhető.  24 órás alkatrész utánpótlás biztosított.

 

Félautomata csomagológép csigás adagolóval
Adagnagyság: 100-2000g, igény szerint
Termékek: előre gyártott tasak  
Teljesítmény: ~8-12 csomag / perc; adagnagyság függvénye
Gépleírás: A csigás adagoló önálló töltőberendezésként különböző por állagú termékek, granulátumok előre elkészített tasakokba töltésére alkalmas. A kezelő a tasakot az ejtőcső alá helyezi, a  nyomógomb megnyomásával a gép beletölti az előre beállított termékmennyiséget. A berendezéshez félautomata fóliahegesztő gép, vagy félautomata fedlap hegesztő gép rendelhető igény szerint.
Az üzemi paraméterek és a gép kezelése a villamos vezérlőszekrényen elhelyezett felhasználóbarát színes érintő-képernyő segítségével könnyű és egyszerű. Vezérlése programozható mikroprocesszoros vezérlő egységgel (PLC), a mozgó elemek működtetése elektromos és sűrített levegő energiával történik. A berendezés csekély karbantartást igényel, mivel korszerű elektromos érzékelőkkel és műszerekkel van ellátva. Az automata poharazó gép anyaga: élelmiszeripari rozsdamentes acél. Kezelőszemélyzet: 1 fő.  
Választható kiegészítő berendezések: csigás felhordó, előtét tartály
A félautomata csomagológép szállítási határideje ~1-2 hónap, megrendelés állományunk függvényében. Átvételkor a megrendelőnek használati utasítást/gépkönyvet adunk, melynek melléklete a jótállás igazolása, az EK megfelelőségi tanúsítvány, valamint az élelmiszeripari higiéniai megfelelőségi nyilatkozat.

Adatlap

A gép méretei: H: 1000 mm Sz: 800 mm M: 1300 mm Súlya: ~600 kg felszereltség függvénye.

Paraméterek

MŰSZAKI ADATOK
Termékféleség: por, granulátum
Csomagolóanyag: előre gyártott tasak, műanyag tégely, PET, üveg, stb.
Adagnagyság: 500 – 2.000 g között színes érintőképernyős kezelőtablóról közvetlenül választható és fokozatmentesen állítható csere csigakészlettel
Adagolás: tömegmérés mérlegvezérlésű csigás adagolóval, mely pontos adagolást tesz lehetővé. Minden egyes adagolás megkezdésekor a berendezés automatikus tárázást végez.
Teljesítmény: 1.000 g esetén 6 – 10 adag/perc, (anyagminőség és a kezelő begyakorlottságának függvénye),
Pontosság: ± 2%-on belül
Kivitel: élelmiszeripari rozsdamentes KO 36 ISO 1.45.41
Elektronika: 1,1 kW (az opcionális tételeket nem tartalmazza), 3 fázis
Vezérlés: OMRON PLC-vel
Kezelés: 7 ”-os színes, érintőképernyős kezelőről
Tisztítás: az 50 literes előtéttartály biztonsági kapcsolóval ellátott, átlátszó, nyitható ajtóval van szerelve a könnyű tisztíthatóság érdekében.
Kezelő személyzet: 2 fő

VIDEO