Termékek

AUTOMATA HORDFÜL RAGASZTÓ GÉP
2019-11-19
KÉZI CÍMKÉZŐ GÉP
2019-11-19

AUTOMATA BAG-IN-BOX TÖLTŐGÉP

Egyedi bag-in-box töltőgépek a megrendelő igényei szerint:

Kompakt, gyors automata bag-in-box töltőgép, korszerű optikai érzékelőkkel, távfelügyelettel.

Kezelése érintőképernyőn történik, led világítással ellátott munkaterület, aszeptikus membránszelepes kivitel, szétszerelés nélkül higiénikusan mosható, CIP rendszerbe köthető.

Előre szerkeszthető receptúrák.  A gép zárt burkolatrendszerű, anyaga élelmiszeripari rozsdamentes acél.  24 órás alkatrész utánpótlás biztosított.

 

Kategória:
AUTOMATA BAG-IN-BOX TÖLTŐGÉP
Automata Bag-in-box folyadéktöltő gép – CT-20  

Adagnagyság: 5-20 liter
Termékek: hígfolyós termék
Teljesítmény: 180 politainer/óra (20 liter esetén)  

Gépleírás: A CT – 20 típusú automata bag-in-box töltőgép a kartondobozba helyezett hajlékony falú ( PE ) tárolóedény (politainer) folyékony folyadékkal való megtöltésére és kupakkal való lezárására lett megtervezve, illetve legyártva. A tárolóedényt a gépre helyezve a gép tölti, zárja, a külső dobozt ragasztja, a szivárgást ellenőrzi. Vezérlése programozható mikroprocesszoros vezérlő egységgel (OMRON PLC), a mozgó elemek működtetése elektromos és sűrített levegő (SMC) energiával történik. A távoli elérhetőség ethernet kártyával biztosított. Az üzemi paraméterek és a gép kezelése a villamos vezérlőszekrényen elhelyezett felhasználóbarát színes érintő-képernyő segítségével könnyű és egyszerű. Vezérlése programozható mikroprocesszoros vezérlő egységgel (PLC), a mozgó elemek működtetése elektromos és sűrített levegő energiával történik. A berendezés csekély karbantartást igényel, mivel korszerű elektromos érzékelőkkel és műszerekkel van ellátva. Az automata töltőgép anyaga: élelmiszeripari rozsdamentes acél. Kezelőszemélyzet: 2 fő.

Választható kiegészítő berendezések:   Előtéttartály, Automata kupakcsavarozó egység, Dátumozó, feliratozó berendezés, Címkéző rendszer, Kamerás megfigyelő-, ellenőrző rendszer, Dobozforgató egység 

A bag-in-box töltőgép szállítási határideje ~6 hónap, megrendelés állományunk függvényében. A töltőgép átvételekor a megrendelőnek használati utasítást/gépkönyvet adunk, melynek melléklete a jótállás igazolása, az EK megfelelőségi tanúsítvány, valamint az élelmiszeripari higiéniai megfelelőségi nyilatkozat.

Adatlap

  • teljesítmény: 4 doboz/perc, 20liter esetén
  • kezelőszemélyzet:   2 fő,
  • méretek:    felszereltség függvénye
  • elektromos teljesítmény szükséglet: ~ 5 kW,
  • vezérlés:    OMRON gyártmány,
  • sűrített levegő igény:   ~ 400 Nl/perc,
  • pneumatika:  SMC gyártmány.

Paraméterek

Méretek:
Szé: 
H:
Ma:
Tömeg:

VIDEO