Termékek

AUTOMATA TÖMLŐTASAKOS FOLYADÉKTÖLTŐ GÉP
2019-11-18

AUTOMATA KÖRASZTALOS TÉGELYTÖLTŐ GÉP

Egyedi tégelytöltő gépek a megrendelő igényei szerint:

Kompakt, gyors automata tégelytöltő gép, korszerű optikai érzékelőkkel, távfelügyelettel.

Kezelése érintőképernyőn történik, led világítással ellátott munkaterület, aszeptikus membránszelepes kivitel, szétszerelés nélkül higiénikusan mosható, CIP rendszerbe köthető.

Ajtónyitás nélkül pakolható pohártár, mely a különböző pohármagasságokhoz gyorsan és könnyen állítható. Előre szerkeszthető receptúrák.  A gép zárt burkolatrendszerű, anyaga élelmiszeripari rozsdamentes acél, kiegészítő berendezésekkel korszerű töltősorrá alakítható.  24 órás alkatrész utánpótlás biztosított.

 

AUTOMATA TÉGELYTÖLTŐ GÉP – PT 75-95  Automata pohártöltő gép
Adagnagyság:150-500g/tégely
Termékek: tégely, pohár  
Teljesítmény:
1-soros automata tégelytöltő gép: 1.800-2.200 pohár / óra
2-soros automata tégelytöltő gép: 3.500-4.500 pohár / óra
3-soros automata tégelytöltő gép: 5.000-6.000 pohár / óra
4-soros automata tégelytöltő gép: 6.500-7.500 pohár / óra
Gépleírás: Az automata pohártöltő gépek egy-, két-, három- vagy négysoros kivitelben elérhetők cégünknél, teljesítményigénytől függően. A töltőgép automata üzemmódban leszedi a poharat a pohártárból, belehelyezi a fészekbe. A következő lépésben megtölti a termékkel, vagy kiegészítő termékkel a poharat. (A termék pl. hígfolyós tejtermék, joghurt, a kiegészítő termék pl. lekvár.) A berendezés a poharat fedlappal látja el, azt automatikusan ráhelyezi, ráhegeszti, majd szükség szerint műanyag fedelet pattint rá. A töltött készterméket szállítószalagra tolja ki a gép, ami igény esetén a tégelyeket, poharakat dátumozza, feliratozza, gyűjtő körasztalra viszi. Az üzemi paraméterek és a gép kezelése a villamos vezérlőszekrényen elhelyezett felhasználóbarát színes érintő-képernyő segítségével könnyű és egyszerű. Vezérlése programozható mikroprocesszoros vezérlő egységgel (PLC), a mozgó elemek működtetése elektromos és sűrített levegő energiával történik. A berendezés csekély karbantartást igényel, mivel korszerű elektromos érzékelőkkel és műszerekkel van ellátva. Az automata poharazó gép anyaga: élelmiszeripari rozsdamentes acél. Kezelőszemélyzet: 1 fő.  
Választható kiegészítő berendezések: előtéttartály, steril levegő befújó, UV csírátlanító, lekvár adagoló egység, koronazár felrakó egység (rápattanós tető), vegytintás gumiszámos dátumozó, tintasugaras feliratozó, cseregarnitúra készlet eltérő méretű pohárhoz, kihordó-, szállítószalag, késztermék gyűjtő körasztal
A tégelytöltő gép szállítási határideje ~3 hónap, megrendelés állományunk függvényében. Átvételkor a megrendelőnek használati utasítást/gépkönyvet adunk, melynek melléklete a jótállás igazolása, az EK megfelelőségi tanúsítvány, valamint az élelmiszeripari higiéniai megfelelőségi nyilatkozat.

Adatlap

A gép méretei: H: 2168 mm Sz: 1160 mm M: 1929 mm Súlya: 600-800 kg felszereltség függvénye

Paraméterek

MŰSZAKI ADATOK
 • adagnagyság: igény szerint
 • kezelés: színes érintőképernyős kezelőfelületről
 • termékféleség: folyékony termék
 • előtéttartály: 30l-es steril előtéttartály
 • adagolás: aszeptikus, szétszerelés nélkül könnyen és gyorsan mosható.
 • Az adagolás történhet térfogatdugattyús adagolóval, vagy átfolyásmérővel igény szerint. Dugattyúk hosszú élettartamú dugattyútömítésekkel szerelve (minimum 1 év kopásgaranciával)
 • pohárméret: igény szerint tégely, pohár, vödör
 • pontosság: ± 1,5 %-on belül,
 • vezérlés: OMRON gyártmány, szavatossága 2 év
 • telj. szükséglet: 2-soros gép esetén 2,2 kW, 230 V
 • pneumatika: SMC gyártmány, mely szelepeire 200 millió ciklus a szavatosságot vállal
 • sűrített levegő igény: 2-soros gép esetén 20 Nm3 / óra
 • tisztíthatóság: naponta CIP átmosással, hetente egyszer szétszereléssel alkatrész szintig, vegyszeres áztatás és elárasztásos mosás. A berendezés a CIP mosóprogramot tartalmazza.
 • kivitel: rozsdamentes acélból (a burkolatok is) UV stabilizált polikarbonát ablakokkal szerelve.

VIDEO